Thursday, 11 June 2009

Tuhlaamassa, osa 1 - Spending money, part 1

On tullut haaskattua rahaa kynsilakkoihin viime aikoina... täytyyhän minun hankkia eri merkkisiä lakkoja, jos meinaan suosikkini löytää! (Eikö ollutkin hyvä selitys?)

Nämä ihanuudet tulivat Suomesta, vaikka yritys onkin virolainen: Looks Design. Ovat perustaneet Suomeen oman yhtiön, eli ostaminen ei voisi olla helpompaa. Tuotteet maksetaan suomalaiselle pankkitilille ja tavara lähtetään Suomesta. Helppoa ja todella nopeaa!

Nubareja minulla ei ennestään ole, joten heti oli pakko kokeilla. Sävyt vasemmalta: Je t'aime, Indigo Illusion ja Love Rainbow. Pullossa nähtynä tuli sellainen olo, että keskimmäinen taisi olla huti, mutta saapa nähdä.

Ja lisää on tulossa, kunhan saan säällisen kuvan otettua - tosin muita merkkejä!

I've been spending some money to nail polishes lately... but really: I just have to get different polish brands, if I want to find the perfect one! (Wasn't that a brilliant excuse? LOL)

These beauties came from Finland, although the company is Estonian: Looks Design. They have now a branch here, and it is just so easy to do shopping there. I can pay to a finnish account and the products ship from Finland. Very nice indeed! And very fast!

I have never tested Nubar polishes before, so this is going to be interesting. The shades from left to right are: Je t'aime, Indigo Illusion and Love Rainbow. When seen in these "live" I got the feeling that the middle one may be a mistake, but time will tell.

And there is more newbies to come, when I can take a decent picture. But those are going to be other brands.

3 kommenttia:

Murmis said...

Heips. Hienoja kynsikuvia! Mä tein myös tuonne Looks Designiin tilauksen, mutta enpä tiedä menikö perille. Ainakaan mitään vahvistusta ei ole tullut, ilmeisesti se tulee manuaalisesti. Muistatko kuinka kauan sinun piti sitä odottaa? Minä täällä jo malttamattomana odottelen Nubareitani...

Helmisusi said...

Murmis: Looks Design tekee tilausvahvistukset manuaalisesti ja se hiukan kestää. Nyt on varmaan vielä ruuhkaa, kun kaikki hamstraavat viimeisiä Nubar-lakkoja. :) Tilauksen teosta minulla meni pari päivää, ennen kuin vahvistus (ja maksutiedot) tulivat. En viitsinyt lähettää maksusta kopiota, joten odottelen edelleen pakettiani, josta tuli kyllä jo lähetysilmoitus. Eli viikon verran menee. Nyt kannattaa tosiaan hamstrata noita Nubareja, ovat edullisia ja ihan hyviä lakkoja. En tiedä, kenelle Suomen edustus menee seuraavaksi - jos kenellekään.

Murmis said...

Kiitti nopsasta vastauksesta. Kolahtihan se vihdoin minullekin vahvistus. Niin se vaan on, että odottavan aika on pitkä, etenkin kun on kyseessä ihanuuksien odottelu. Mukavaa syksyä!

Post a Comment

 

Nordic Nails © 2008. Template Design By: SkinCorner