Monday, 18 April 2011

China Glaze OMG "2Nite"

Olen laiminlyönyt kiireen keskellä kynsieni lakkauksen täysin. Ihme, etteivät ne ole katkenneet. Mutta kasvaneet ovat! Pituus alkaa olla sitä luokkaa, että päätin varmistaa komeuden keston kunnon lakkauksella. 

Värin valinta aurinkoisena kevätpäivänä, kirkasta sinitaivasta katsellessa, ei ollut vaikeaa: uskomaton hologrammilakka China Glazen OMG-kokoelmasta: 2Nite. Lakka on intensiivisen sininen ja holoefekti on yhtä upea kuin hopeisessa OMG-sävyssä. Tosin ei sitten varjossa... väri on suorastaan arkinen. 

Aiemmista kokemuksista poiketen lakkaus sujui kuin tanssi, kun käytin Goshin Fix Base Coat pohjalakkaa, josta kerroin täällä. Ei kaljuja kohtia, ei murheita. 

Päällä Poshén pikakuivattaja, värilakkaa kaksi kerrosta.


 
I have been neglecting my nails totally for a few weeks, there has been so much work and other things to do. Being such a long time without any polish but growing nicely, my nails now really needed some protection. Surprisingly I haven't broke them yet!


I was very easy to pick a color watching the clear blue spring sky sparkling with rays of sun: the incredible holo polish from China Glaze OMG collection: 2Nite. The colour is very intensive blue and the holographic effect is just as perfect as in the silver OMG. But in the shade the polish looks... quite ordinary.


This time applying this holo was like a dream, which it really wasn't last time. Now I used Gosh Fix Base Coat, and no bald spots, no troubles. I posted about it here.


Topcoat is Poshé Quick Dry and I have two coats of colour polish.


3 kommenttia:

Papu said...

Voi sua onnellista, kun sulla on tuokin lakka. Miksi, voi miksi, China Glaze ei voi julkaista tuota kokoelmaa uudestaan. Ei mulla ole niin paljon fyffeä, että nykyhinnoilla ostaisin noita lakkoja - siis niitä joita vielä riistohinnalla saa eBaysta. Yst. terv. nimim. Vain TMI, TTYL ja GR8. :-/

Plaz^ said...

Ajattelin ihan samaa ku Papu, nimim. Ei yhtään OMG-kokoelman lakkaa :(

My nails ♥ said...

Hienot on :)
kurkkaathan blogiani siellä on kisa meineillään kantsii osallistuu !!
www.minunkynteni.blogspot.com

Post a Comment

 

Nordic Nails © 2008. Template Design By: SkinCorner